سوپ ها وعده های غذایی مناسبی می تواند باشد برای برخی از افراد که دچار بیماری سرماخوردگی شده اند اما علاوه بر این برخی از سوپ ها بسیار خوشمزه و جا افتاده می باشند که می توان از آن ها به عنوان پیش غذا استفاده نمود.
سوپ (به انگلیسی: Soup)، مایعی خوراکی بسیار غنی و گرم میباشد، که مصرف آن در برنامهٔ غذایی نقشی بسیار اساسی دارد. سوپ، از مواد غذایی مختلف نظیر آب، سبزیجات، گوشت، گوشت چرخکرده، روغن، ادویه، نمک خوراکی و دیگر افزودنیها تهیه میشود. علاوه بر این، سوپ به صورت خورشی پیشغذا برای باز شدن اشتهای افراد سرو میشود. بهطور کلی سوپها به دو نوع کلی تقسیم میشوند: سوپهای رقیق و سوپهای غلیظ.
در اصل سوپها در گذشته خود غذایی کامل بودهاند که اساس آنها برپایه، گوشت قرمز، گوشت ماکیان، گوشت خوک یا ماهی بودهاست. شکل فعلی سوپ و مواد تشکیلدهندهٔ آن قدمت چندانی ندارد و به قرن ۱۹ بازمیگردد
طرز تهیه 3 مدل غذای مقوی و خوشمزه
طرز تهیه “کباب چنجه” با گوشت گوسفندی
طرز تهیه گز اصفهان، مسقطی شیراز و کلانه سنندج