یکی از غذاهای فوق العاده خوش طعم و اصیل ایرانی چنجه است کباب چنجه یکی از قدیمی ترین و پرطرفدار ترین کباب های ایرانی می باشد.
مواد لازم برای کباب چنجه
- فیله یا ران گوسفند به همراه مقداری دنبه :1 کیلو گرم
- روغن زیتون :2 تا 3 ق غ
- پیاز :2 عدد
- فلفل دلمه ای :به مقدار کافی
- لیمو ترش :2 تا 3 عدد
- نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم
- ماست :به میزان مناسب
آشپزخونه
لازم ,کباب ,چنجه ,عدد ,میزان ,ایرانی ,تا 3 ,2 تا ,به میزان ,عدد فلفل ,فلفل دلمه ایمنبع
طرز تهیه 3 مدل غذای مقوی و خوشمزه
طرز تهیه “کباب چنجه” با گوشت گوسفندی
کیک_مرمری_خوشمزه
طرز تهیه گز اصفهان، مسقطی شیراز و کلانه سنندج
درست کردن ساده برنج ( برنج آبکش )
حذف اکانت شبکه های اجتماعی
مرحله به مرحله درست کردن “آش دوغ” اردبیلی خوش طعم