طرز تهیه کامل “رشته پلو” 

 رشته پلو از ترکیب شدن برنج و رشته پلویی درست می شود.معمولا ایرانی ها به طور مرسوم رشته پلو را در شب چهارشنبه سوری و ایام نوروز درست می کنند.

رشته پلو بدون گوشت برای افرادی که دارای رژیم گیاه خواری هستند بسیار مناسب می باشد.

مواد لازم رشته پلو مجلسی

  • برنج ایرانی :2 پیمانه
  • رشته پلویی قهوه ای رنگ:100 تا 150 گرم
  •  عدس:1 پیمانه
  •  کره حیوانی :50 گرم
  • فیله مرغ :300 تا 500 گرم
  • زعفران آب شده:3 قاشق غذاخوری
  •  دارچین:1 قاشق غذاخوری
  • پیاز سرخ شده :3 قاشق غذاخوری
  •  کشمش پلویی و خرما:نصف پیمانه
  • نمک ، فلفل و روغن :به میزان لازم

 

 

رشته پلو مجلسی


آشپزخونه پلویی ,پلو ,رشته ,قاشق ,غذاخوری ,پیمانه ,قاشق غذاخوری ,3 قاشق ,درست می ,رشته پلو ,طرز تهیهمنبع

طرز تهیه 3 مدل غذای مقوی و خوشمزه

طرز تهیه “کباب چنجه” با گوشت گوسفندی

کیک_مرمری_خوشمزه

طرز تهیه گز اصفهان، مسقطی شیراز و کلانه سنندج

درست کردن ساده برنج ( برنج آبکش )

حذف اکانت شبکه های اجتماعی

مرحله به مرحله درست کردن “آش دوغ” اردبیلی خوش طعم

مشخصات

آخرین جستجو ها

تفریحات سالم دیجیتال مارکتینگ gymsinmiami دستمزد نقاش ساختمان cashching لوازم یدکی لیفتراک کوماتسو Dariel8c Seite قطعات لودر کاترپیلار Camilap81 netz خرید انواع قطعات بيل مكانيكى ٢٢٠