طرز تهیه کامل “رشته پلو” 

 رشته پلو از ترکیب شدن برنج و رشته پلویی درست می شود.معمولا ایرانی ها به طور مرسوم رشته پلو را در شب چهارشنبه سوری و ایام نوروز درست می کنند.

رشته پلو بدون گوشت برای افرادی که دارای رژیم گیاه خواری هستند بسیار مناسب می باشد.

مواد لازم رشته پلو مجلسی

  • برنج ایرانی :2 پیمانه
  • رشته پلویی قهوه ای رنگ:100 تا 150 گرم
  •  عدس:1 پیمانه
  •  کره حیوانی :50 گرم
  • فیله مرغ :300 تا 500 گرم
  • زعفران آب شده:3 قاشق غذاخوری
  •  دارچین:1 قاشق غذاخوری
  • پیاز سرخ شده :3 قاشق غذاخوری
  •  کشمش پلویی و خرما:نصف پیمانه
  • نمک ، فلفل و روغن :به میزان لازم

 

 

رشته پلو مجلسی


آشپزخونه پلویی ,پلو ,رشته ,قاشق ,غذاخوری ,پیمانه ,قاشق غذاخوری ,3 قاشق ,درست می ,رشته پلو ,طرز تهیهمنبع

طرز تهیه 3 مدل غذای مقوی و خوشمزه

طرز تهیه “کباب چنجه” با گوشت گوسفندی

کیک_مرمری_خوشمزه

طرز تهیه گز اصفهان، مسقطی شیراز و کلانه سنندج

درست کردن ساده برنج ( برنج آبکش )

حذف اکانت شبکه های اجتماعی

مرحله به مرحله درست کردن “آش دوغ” اردبیلی خوش طعم

مشخصات

آخرین جستجو ها

فروش ویژه قطعات بیل مکانیکی زوملاین قالیشویی در اصفهان | خلیج فارس alfredodlahsk71 local جی جو مووی فالوور آپشن خودرو | گندم کار دانلود کده مرکز فروش لوازم یدکی گریدر 661 قصه کنکور تجربی با ونوس